KALENDER

KONINGSSPELEN

ACTIVITEITEN WEEK 16

PLANTJES

Kalender 

17 ™ 21 Oudergesprekken 

20 Lente ontbijt met koninklijk tintje 

21 Trouwdag Josien 

21 of 22 Eid al – Fitr 

21 start meivakantie om 12.00 

Koningsspelen 

Zon, oranje kleding, schmink, sport en spel en met elkaar al dansend de dag beginnen. Het was een geweldig feest vandaag op het plein en rondom de school. De kinderen kregen in de gymzaal een vlaggen clinic. Op het plein waren er verschillende oud-Hollandse spelletjes te spelen en ook een opgeblazen stormbaan. Iedereen kan moe en voldaan en zonnig weekend in.  

Geweldig dat er zo veel ouders kwamen kijken bij de start van deze feestelijke dag. 

Dank aan alle ouders die hebben geholpen om dit allemaal mogelijk te maken. Al deze helpende handen hebben er vandaag een geweldig feest van gemaakt. 

Er zijn filmpjes gemaakt van de dans waar we de dag mee zijn gestart. Die zijn terug te vinden op ons afgeschermde youtube kanaal. De linkjes staan in het Parro bericht waar deze brief een bijlage bij was. 

Activiteiten week 16 

Na de koningsspelen hebben we volgende week ook nog allerlei feestelijke activiteiten op het programma staan. Op donderdagochtend eten we aan de start van de dag met elkaar een gezond en feestelijk ontbijtje. De kinderen mogen dan weer in het oranje komen als ze willen. De kinderen die vasten vanwege de ramadan kunnen overleg met de leerkracht die dag later naar school komen. 

Volgende week vrijdag gaat Josien trouwen. Zij zal daarvoor van 10.15 tot 10.45 naar school komen.  Tijdens die ochtend zullen we Josien onderwerpen aan een verrassingsfeestje hier op school. 

Op vrijdag of zaterdag wordt  Eid  al – Fitr gevierd als slot van de ramadan. Als kinderen om die reden niet naar school komen dan verzoeken we u om hierover contact te hebben met Marijn of met Chantal.

Plantjes 

In de afgelopen week zijn er al heel wat planten aangeleverd en in de tuin op het plein gezet. Daar zijn we heel erg blij mee. Er kan ook nog meer bij dus mocht het zonnetje maken dat u de komende dagen in de tuin aan de slag gaat en er planten overblijven dan ontvangen we die nog steeds heel graag. 

Copyright Gooische Montessorischool 2024, websitedesign Made by Marne