SUCCESSPIEGEL REMINDER

OUDERAVOND GGD

BRANDMELDING

MR

SPORTAANBOD

Successpiegel reminder

Op 7 maart heeft u een vragenlijst opgestuurd gekregen vanuit de Succes!spiegel. De succes!spiegel is meetinstrument wat we als school gebruiken om de tevredenheid van ouders, leerlingen en collega’s om op die manier een beeld te krijgen van de kwaliteit van de school en waarin we onszelf nog kunnen verbeteren. Wij zijn blij met uw feedback.

Ouderavond GGD 

De Week van de Lentekriebels (20 t/m 24 maart) komt eraan. In die week organiseert de GGD op 21 maart een online ouderavond over de seksuele ontwikkeling en opvoeding van basisschoolleerlingen.

U bent hiervoor van harte uitgenodigd. De uitnodiging vindt u in de bijlage.

Brandmelding

Gister hadden we een spontane brandoefening. Doordat er gewerkt werd bij de voordeur kwam er veel stof in de rookmelders. Het alarmsysteem ging af en het duurde een tijd voordat dat kon worden uitgeschakeld. Dat maakte dat we met zijn allen naar buiten zijn gegaan en de school hebben ontruimd. Gelukkig konden we na een tijdje weer veilig de school in maar voor een aantal kinderen was dit een spannende ervaring. Mocht uw kind er thuis iets over vertellen dan weet u wat zich heeft afgespeeld. 

MR 

Maandag 20 maart staat er een MR vergadering gepland. De oudergeleding en de teamgeleding van onze MR vergaderen dan. U kunt hiervoor, als u wilt, onderwerpen aandragen bij de MR. U kunt deze onderwerpen mailen naar: oudermr@gooischemontessorischool.nl 

Sportaanbod 

Voor het aankomende voorjaar heeft de Sportadviesgroep wederom een mooi sportaanbod uitgezet. De kinderen kunnen hier aan mee doen als ze willen. Het aanbod staat verder uitgewerkt in de bijlage in de Parro. 

Copyright Gooische Montessorischool 2024, websitedesign Made by Marne